Kaart
Menu
Soepje van butternut / gebakken coquille
OF
Toast champignon / walnoot / Serrano
Catch of the day / zuringpuree / mousseline
OF
Fazant “fine champagne” / herfstgroente / kroketjes
Chocolade / dulce de leche
Menu: €52 p.p.
Aangepaste wijnen: €20 p.p.
Het menu wordt enkel per gezelschap geserveerd
Voorgerechten
Duo van garnaal (kroketje – bisque)€ 18
Carpaccio van Herefordrund€ 18
Carpaccio van Herefordrund met gerookte ganzenleverkrullen € 26
Gefruite pladijsreepjes / remoulade van knolselder € 19
Soepje van butternut / coquille € 19
Toast champignon / walnoot / Serrano € 19
Hoofdgerechten
Entrecôte / salade / frietjes (300gr) € 29
Filet pur / salade / frietjes (250gr) € 35
Sauzen: peper / champignon / béarnaise € 3
Wildstoofpotje / kroketjes € 28
Sliptongen / salade / frietjes / tartaar € 30
Catch of the day /zuringpuree / mousseline € 30
Fazant “fine champagne” / herfstgroente / kroketjes € 30
Herfstrisotto € 27
Dessert
Dame blanche
Tiramisu van witte chocolade en speculoos
Appeltaart / vanille-ijs
Chocolade / dulce de leche
Chocolademoelleux met vanille-ijs
Dagschotel
Soep + hoofdgerecht€ 18
Geef ons een belletje om te weten wat de pot schaft …