Kaart

Menu

Asperges op z’n Vlaams met Breydelham

OF

Zeebaars / gebrande venkel / Vadouvan – curry

Iberico “Solomillo” gegrild / chimichurri / gewokte lentegroente – krieltjes

OF

Catch of the day  / lentegroentjes / witte wijn-citroensaus / krieltjes

Millefeuille / aardbei / mascarpone / chocolade

Menu: €50 p.p.
Aangepaste wijnen: €20 p.p.

Het menu wordt enkel per gezelschap geserveerd

Voorgerechten

Duo van garnaal (kroketje – bisque)€ 18
Carpaccio van Herefordrund€ 18
Carpaccio van Herefordrund met gerookte ganzenleverkrullen € 26
Aspergevelouté / gerookte zalm- grijze garnaal € 18
Asperges op z’n Vlaams met Breydelham € 19
Zeebaars / gebrande venkel / Vadouvan – curry€ 19

Hoofdgerechten

Entrecôte met saus naar keuze / salade / frietjes (300gr) € 29
Filet pur / salade / frietjes (250gr) € 35
Sauzen: peper / champignon / béarnaise € 3
Stoofpotje van varkenswangetjes / witloofsalade / frietjes € 28
Sliptongen / salade / frietjes / tartaar € 30
Iberico “Solomillo” gegrild / chimichurri / gewokte lentegroente – krieltjes € 30
“Catch of the day”/ lentegroentjes / witte wijn-citroensaus / krieltjes€ 29
Asperges / gerookte zalm / mousseline (veggie: gepocheerd
hoeve-eitje /spinazie / mousseline)
€ 28

Dessert

Dame blanche
Tiramisu van witte chocolade en speculoos
Chocoladeganache / peer / mascarponecrème / koffiegranité
Crème brûlée
Chocolademoelleux met vanille-ijs

Dagschotel

Soep + hoofdgerecht€ 17

Geef ons een belletje om te weten wat de pot schaft …

close-image