Kaart

Menu

Witloofvelouté – buikspek – Coquille

OF

Schotse zalm teriyaki

Kalfstournedos / Bruine jus met Luikse stroop / seizoensgroente / Kroketjes

OF

Catch of the day / schorseneer / Beurre blanc / Kroketjes

Chocoladeganache / peer /mascarponecrème / koffiegranité

Menu: €50 p.p.
Aangepaste wijnen: €20 p.p.

Het menu wordt enkel per gezelschap geserveerd

Voorgerechten

Duo van garnaal (kroketje – bisque)€ 18
Carpaccio van Herefordrund€ 18
Carpaccio van Herefordrund met gerookte ganzenleverkrullen € 26
Witloofvelouté / buikspek / coquille € 20
Schotse zalm teriyaki € 20
Tarte tatin van witloof met geitenkaas € 19

Hoofdgerechten

Entrecôte met saus naar keuze / salade / frietjes (300gr) € 29
Filet pur / salade / frietjes (250gr) € 35
Sauzen: peper / champignon / béarnaise € 3
Stoofpotje van varkenswangetjes / witloofsalade / frietjes € 28
Sliptongen / salade / frietjes / tartaar € 30
Kalfstournedos / bruine jus met Luikse stroop / seizoensgroente /
kroketjes € 29
“Catch of the day”/ schorseneer / beurre blanc -mosterd / kroketjes € 29
Pompoengnocchi – parmezaancrème – seizoensgroente€ 27

Dessert

Dame blanche
Tiramisu van witte chocolade en speculoos
Chocoladeganache / peer / mascarponecrème / koffiegranité
Crème brûlée
Chocolademoelleux met vanille-ijs

Dagschotel

Soep + hoofdgerecht€ 17

Geef ons een belletje om te weten wat de pot schaft …

close-image