Kaart
Menu
Soepje van butternut / chorizo / gamba
OF
Fall of the bone ribbetjes / knolselder /spitskool
FIlet van fazant “fine champagne” / witloof / appel / kroketjes
Of
Catch of te day / à la nage / kroketjes
Warme bosvruchten / vanille-ijs / kruidige notencrumble
Menu:
3 gangen: €54
Wijnen €20
Het menu wordt enkel per gezelschap geserveerd
Voorgerechten
Duo van garnaal (kroketje – bisque)€21
Carpaccio van Herefordrund€18
Fall of the bone ribbetjes / knolselder /spitskool €21
Soepje van butternut / chorizo / gamba €21
Gefruite pladijsreepjes / remoulade van knolselder €19
Toast champignon / walnoot €20
Hoofdgerechten
Entrecôte / salade / frietjes (300gr) € 29
Filet pur / salade / frietjes (250gr) € 35
Sauzen: peper / champignon / béarnaise € 3
Stoofpotje van hert / herfstgroente / kroketjes € 29
Sliptongen / salade / frietjes / tartaar € 30
Catch of the day / à la nage / kroketjes € 30
Fazant “fine champagne” witloof – appel – champignon /
kroketjes € 35
Risotto / gegrilde spitskool / pesto van rucola€ 28
Dessert
Dame blanche
Tiramisu van witte chocolade en speculoos
Chocolademousse
Warme bosvruchten met vanille-ijs en kruidige notencrumble
Chocolademoelleux met vanille-ijs
Dagschotel
Soep + hoofdgerecht€ 19
Geef ons een belletje om te weten wat de pot schaft …