Kaart

Menu

Soepje van butternut / gebakken coquille

OF

Toast champignon / walnoot / Serrano

Catch of the day / zuringpuree / mousseline

OF

Fazant “fine champagne” / herfstgroente / kroketjes

Chocolade / dulce de leche

Menu: €52 p.p.
Aangepaste wijnen: €20 p.p.

Het menu wordt enkel per gezelschap geserveerd

Voorgerechten

Duo van garnaal (kroketje – bisque)€ 18
Carpaccio van Herefordrund€ 18
Carpaccio van Herefordrund met gerookte ganzenleverkrullen € 26
Gefruite pladijsreepjes / remoulade van knolselder € 19
Soepje van butternut / coquille € 19
Toast champignon / walnoot / Serrano € 19

Hoofdgerechten

Entrecôte / salade / frietjes (300gr) € 29
Filet pur / salade / frietjes (250gr) € 35
Sauzen: peper / champignon / béarnaise € 3
Wildstoofpotje / kroketjes € 28
Sliptongen / salade / frietjes / tartaar € 30
Catch of the day /zuringpuree / mousseline € 30
Fazant “fine champagne” / herfstgroente / kroketjes € 30
Herfstrisotto € 27

Dessert

Dame blanche
Tiramisu van witte chocolade en speculoos
Appeltaart / vanille-ijs
Chocolade / dulce de leche
Chocolademoelleux met vanille-ijs

Dagschotel

Soep + hoofdgerecht€ 18

Geef ons een belletje om te weten wat de pot schaft …

close-link
close-image