Kaart

Menu

Gefruite pladijsreepjes / remoulade van knolselder

OF

Toast champignon / walnoot / Serrano

Catch of the day op z’n Normandisch / kroketjes

OF

Kalfsblanquette / kroketjes

Frangipane / pruim / ijs van zure room

Menu: €52 p.p.
Aangepaste wijnen: €20 p.p.

Het menu wordt enkel per gezelschap geserveerd

Voorgerechten

Duo van garnaal (kroketje – bisque)€ 18
Carpaccio van Herefordrund€ 18
Carpaccio van Herefordrund met gerookte ganzenleverkrullen € 26
Gefruite pladijsreepjes / remoulade van knolselder € 19
Bouillabaisse € 19
Toast champignon / walnoot / Serrano € 19

Hoofdgerechten

Entrecôte / salade / frietjes (300gr) € 29
Filet pur / salade / frietjes (250gr) € 35
Sauzen: peper / champignon / béarnaise € 3
Stoofpotje van varkenswangetjes / witloofsalade / frietjes € 28
Sliptongen / salade / frietjes / tartaar € 30
Catch of the day op z’n Normandisch / kroketjes € 30
Kalfsblanquette / kroketjes € 30
Risotto / pesto / gegrilde groente € 27

Dessert

Dame blanche
Tiramisu van witte chocolade en speculoos
Frangipane / pruim / ijs van zure room
Sabayon “Dorp56”
Chocolademoelleux met vanille-ijs

Dagschotel

Soep + hoofdgerecht€ 18

Geef ons een belletje om te weten wat de pot schaft …

close-image