Kaart
Menu
Asperges op z’n Vlaams met Breydelham
OF
Zeebaars / gebrande venkel / Vadouvan – curry
Iberico “Solomillo” gegrild / chimichurri / gewokte lentegroente – krieltjes
OF
Catch of the day / lentegroentjes / witte wijn-citroensaus / krieltjes
Millefeuille / aardbei / mascarpone / chocolade
Menu: €50 p.p.
Aangepaste wijnen: €20 p.p.
Het menu wordt enkel per gezelschap geserveerd
Voorgerechten
Duo van garnaal (kroketje – bisque)€ 18
Carpaccio van Herefordrund€ 18
Carpaccio van Herefordrund met gerookte ganzenleverkrullen € 26
Aspergevelouté / gerookte zalm- grijze garnaal € 18
Asperges op z’n Vlaams met Breydelham € 19
Zeebaars / gebrande venkel / Vadouvan – curry€ 19
Hoofdgerechten
Entrecôte met saus naar keuze / salade / frietjes (300gr) € 29
Filet pur / salade / frietjes (250gr) € 35
Sauzen: peper / champignon / béarnaise € 3
Stoofpotje van varkenswangetjes / witloofsalade / frietjes € 28
Sliptongen / salade / frietjes / tartaar € 30
Iberico “Solomillo” gegrild / chimichurri / gewokte lentegroente – krieltjes € 30
“Catch of the day”/ lentegroentjes / witte wijn-citroensaus / krieltjes€ 29
Asperges / gerookte zalm / mousseline (veggie: gepocheerd
hoeve-eitje /spinazie / mousseline)
€ 28
Dessert
Dame blanche
Tiramisu van witte chocolade en speculoos
Chocoladeganache / peer / mascarponecrème / koffiegranité
Crème brûlée
Chocolademoelleux met vanille-ijs
Dagschotel
Soep + hoofdgerecht€ 17
Geef ons een belletje om te weten wat de pot schaft …