Kaart
Menu
Witloofvelouté – buikspek – Coquille
OF
Schotse zalm teriyaki
Kalfstournedos / Bruine jus met Luikse stroop / seizoensgroente / Kroketjes
OF
Catch of the day / schorseneer / Beurre blanc / Kroketjes
Chocoladeganache / peer /mascarponecrème / koffiegranité
Menu: €50 p.p.
Aangepaste wijnen: €20 p.p.
Het menu wordt enkel per gezelschap geserveerd
Voorgerechten
Duo van garnaal (kroketje – bisque)€ 18
Carpaccio van Herefordrund€ 18
Carpaccio van Herefordrund met gerookte ganzenleverkrullen € 26
Witloofvelouté / buikspek / coquille € 20
Schotse zalm teriyaki € 20
Tarte tatin van witloof met geitenkaas € 19
Hoofdgerechten
Entrecôte met saus naar keuze / salade / frietjes (300gr) € 29
Filet pur / salade / frietjes (250gr) € 35
Sauzen: peper / champignon / béarnaise € 3
Stoofpotje van varkenswangetjes / witloofsalade / frietjes € 28
Sliptongen / salade / frietjes / tartaar € 30
Kalfstournedos / bruine jus met Luikse stroop / seizoensgroente /
kroketjes € 29
“Catch of the day”/ schorseneer / beurre blanc -mosterd / kroketjes € 29
Pompoengnocchi – parmezaancrème – seizoensgroente€ 27
Dessert
Dame blanche
Tiramisu van witte chocolade en speculoos
Chocoladeganache / peer / mascarponecrème / koffiegranité
Crème brûlée
Chocolademoelleux met vanille-ijs
Dagschotel
Soep + hoofdgerecht€ 17
Geef ons een belletje om te weten wat de pot schaft …