Kaart

Menu

Soepje van butternut / chorizo / gamba

OF

Fall of the bone ribbetjes / knolselder /spitskool

FIlet van fazant “fine champagne” / witloof / appel / kroketjes

Of

Catch of te day / à la nage / kroketjes

Warme bosvruchten / vanille-ijs / kruidige notencrumble

Menu:
3 gangen: €54
Wijnen €20

Het menu wordt enkel per gezelschap geserveerd

Voorgerechten

Duo van garnaal (kroketje – bisque)€21
Carpaccio van Herefordrund€18
Fall of the bone ribbetjes / knolselder /spitskool €21
Soepje van butternut / chorizo / gamba €21
Gefruite pladijsreepjes / remoulade van knolselder €19
Toast champignon / walnoot €20

Hoofdgerechten

Entrecôte / salade / frietjes (300gr) € 29
Filet pur / salade / frietjes (250gr) € 35
Sauzen: peper / champignon / béarnaise € 3
Stoofpotje van hert / herfstgroente / kroketjes € 29
Sliptongen / salade / frietjes / tartaar € 30
Catch of the day / à la nage / kroketjes € 30
Fazant “fine champagne” witloof – appel – champignon /
kroketjes € 35
Risotto / gegrilde spitskool / pesto van rucola€ 28

Dessert

Dame blanche
Tiramisu van witte chocolade en speculoos
Chocolademousse
Warme bosvruchten met vanille-ijs en kruidige notencrumble
Chocolademoelleux met vanille-ijs

Dagschotel

Soep + hoofdgerecht€ 19

Geef ons een belletje om te weten wat de pot schaft …

close-image